Ποιοι είμαστε

Μετά από χρόνια εμπειρίας στον χώρο της καλλιέργειας και παραγωγής αγροτικών προϊόντων, δημιουργήσαμε την εταιρεία OLYMPIA LTD, μια οικογενειακή εταιρεία που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της μένοντας πιστή στην αγάπη μας για τα προϊόντα της φύσης και στη φιλοσοφία μας για μια καλύτερη ζωή.

Εδρεύουμε στο κέντρο της Ελλάδος, στον Θεσσαλικό κάμπο το μεγαλύτερο της Ελλάδος, φημισμένο για την καλλιέργεια της τομάτας, στις πλαγιές του βουνού Οθρυς μέχρι τις παραλίες καλλιεργείται η Ελιά ενώ οι κορυφές του βουνού καλύπτονται από απέραντες εκτάσεις με τσάι του βουνού και αρωματικά φυτά, προϊόντα με τα οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

Αργότερα, με αφορμή τις απαιτήσεις των πελατών μας για προϊόντα φρούτων μας έκανε να μεταφερθούμε και στη Μακεδονία με την ίδρυση γραφείου στη Βέροια Ημαθίας ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας. Η εικοσιπενταετής μας εμπειρία στην παραγωγή μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη διαδικασία από τη συγκομιδή και την επεξεργασία έως την τελική συσκευασία, πάντα σε συνεργασία με τις ομάδες παραγωγών και τις κοινοπραξίες.

Στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα, ελέγχοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν. Θέλουμε τα προϊόντα μας να πληρούν όλες τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝΙSO 22000:2005 που εκδίδεται στην εταιρεία αποδεικνύει τη συμμόρφωση με τις διεθνείς προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Πιστεύουμε πως στην αλυσίδα προμηθευτών - παραγωγών πρέπει να υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης , σεβασμού και κοινής πολιτικής για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος και αυτό επιδιώκουμε.

Η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, σχέση που στηρίζεται στον επαγγελματισμό και τον αλληλοσεβασμό μας κάνουν πιο υπεύθυνους και μας πυροδοτούν να αναζητήσουμε νέα προϊόντα. Είμαστε παρών, δίπλα τους, για να απαντήσουμε στα ερωτηματικά και στις ανησυχίες τους.

Μαζί μπορούμε τα πάντα.

  • Καλύτερη ποιότητα προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Καθημερινή αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων
  • Εμπιστοσύνη και σταθερότητα από τους πελάτες μας
  • Επέκταση και εδραίωση της θέσης μας στην Διεθνή αγορά

Αυτό είναι το όραμα και ο στόχος της εταιρείας μας.

Αυτή και η δέσμευσή μας.